WASBAR klanten van de week: GRIET, HANNE & SILKE

IMG_9961b

Griet,Hanne & Silke – WASBAR Gent

  “Samen op weekend

en maximaal lol trappen!”

 

  • Naam – Leeftijd – Woont – Werkt als

Griet Jespers – 26 jaar – Brussel – recruitment consultant

Hanne – 26 jaar – Gent – begeleidster asielcentrum

Silke  –  maatschappelijk werkster

  • Welke WASBAR?

WASBAR Gent

  • Hobby’s?

We hebben allen vroeger volleybal gespeeld en onze tijd ook samen doorgebracht bij de Chiro. Daar hebben we dan ook zéér veel plezier beleefd en zo is de band heel sterk gegroeid. Sindsdien zijn we mekaar eigenlijk nooit meer uit het oog verloren. We hebben zoveel leuke herinneringen en ook straffe verhalen, maar die gaan we hier niet openbaren natuurlijk.

  • Waarom bij WASBAR?

We doen samen zeer vaak een weekendje ‘uit’. Dan kiezen we spontaan een leuke stad, boeken we een hotel en dan verwennen we onszelf uiteraard maximaal. Etentjes,  samen shoppen, feesten en brunchen met een kleine tot (middel)grote kater. Zoals vandaag dus! We wilden ons Valentijnweekend in Gent spenderen en we hadden gemerkt via Facebook dat WASBAR nu een Brunch Buffet aanbiedt op zaterdag en zondag, inclusief cava! Dat was ons natuurlijk op het lijf geschreven en kijk; hier zitten we dan! En het is écht top en cozy!

  • Favoriete gerecht/drank bij WASBAR?

De muffin met appel/caramel! A.B.S.O.L.U.U.T. zalig! En perfect als afsluiter van het Brunch Buffet, kan er nog net bij..

  • Slogan voor het leven?

“Duvel Lovers are better Lovers”.. Regelmatig doen we samen een Duvel bijeenkomst met salami en kaas.. Geen verdere uitleg nodig!  -spontane lach in koor-

  • Met wie zou je ooit een koffie en grondige babbel hebben bij WASBAR?

Hilde Decleir!! (zus van beroemde acteur Jan Decleir en ‘moemoe’ uit Van Vlees en Bloed)  Een graaf wijf met een échte “cut-the-crap” mentaliteit. Dat is nu echt eens een vrouw ‘met ballen’ en tevens met zéér veel levenswijsheid. We zouden haar graag om raad vragen over zo veel mogelijk verschillende vraagstukken van het leven.

  • “WASBAR” rijmt op…

“Genietbaar”. En genieten dat doen we hier nu eens volop!!!