Nieuw! De WASBAR Lattes

Ben jij een Latte-fan? Dan hebben we schitterend nieuws!  Bij WASBAR hebben we een gloednieuw gamma ultra-vrolijke lattes. Bovendien bevatten ze allemaal geen koffie en zijn ze samengesteld met enkel ‘healthy’ ingrediënten.  Jouw koffie- of theemomentje wordt nooit meer hetzelfde!

Rode Biet Latte 

Rode biet is een gezondheidsbommetje. Dankzij het hoge ijzergehalte zorgt dit voor een ware boost voor je immuunsysteem en het is ook nog rijk aan antioxidanten die je lichaam reinigen. Onze Rode Biet Latte is niet alleen gezond, maar bovendien goed voor je lijn! Lekker meegenomen.

Matcha Latte

Matcha wordt ook wel het groene goud genoemd. Het is afkomstig uit China en is vooral bekend in de Japanse keuken. De poedervormige thee wordt gemaakt door het stomen en drogen van theebladeren. Het zit boordevol gezonde stuff zoals vitaminen en mineralen  en is bovendien érg lekker. Zeker in een heerlijk schuimende latte!

Kurkuma Latte

De vrolijkste latte van de drie! Door de combinatie van kurkuma en kaneel krijg je een hartverwarmend én zoet drankje met een mooie goudgele kleur. Een kopje boordevol zon om je dag fluitend verder te zetten.

Alle Lattes zijn verkrijgbaar met soyamelk! Spring snel even binnen bij WASBAR: wij brengen wat kleur in je dag!