WASBAR klant van de maand: SAM MICHIELSEN

Sam Michielsen – WASBAR Antwerpen

 

  “WASBAR is de ideale plek

om even rustig wat bij te werken.”

 

  • Naam – Leeftijd – Woont – Werkt als

Sam Michielsen – 30 jaar – Antwerpen – Vertaler-Tolk Frans/Engels/Duits

  • Welke WASBAR?

WASBAR Antwerpen

  • Hobby’s?

Musical! Vanaf 29 april kan je me aan het werk zien in “Sunset Boulevard” in de Stadsschouwberg te Sint-Niklaas. Allen daarheen dus!

  • Waarom bij WASBAR?

Ik kom toch wel een 2 à 3x per week. Soms op bezoek bij mijn goeie vriendin Evy, de leukste barvrouw bij WASBAR!

Maar ook om te werken, ik ben bezig met het opstarten van mijn eigen zaak en Wasbar is de geschikte plek om rustig te kunnen doorwerken op mijn laptop. Het heeft hier iets magisch, ik word steeds helemaal ‘zen’ bij WASBAR waardoor ik me extra hard kan focussen!

  • Favoriete gerecht/drank bij WASBAR?

De tartine Geitenkaas met frisdrank. Persoonlijk hou ik niet echt van koffie, geef mij maar iets fris & sprankelend!

  • Slogan voor het leven?

Ken jezelf & ontdek jezelf!! Doe steeds dingen die je inspireren, haal uit het maximum uit jezelf. Het maakt je zo ook steeds tot aangenaam gezelschap voor anderen. Ik heb het dan ook laten tattoëeren op mijn arm (zie foto) in het Grieks.

  • Met wie zou je ooit een koffie en grondige babbel hebben bij WASBAR?

Bill Bryson, non-fictie schrijver van populairwetenschappelijke boeken en reisverhalen. Hij is voor mij een echte inspiratiebron! Hij maakt wetenschap verstaanbaar en zijn reisverhalen zijn fantastisch en een echte aanrader voor iedereen! Bv. http://www.billbryson.co.uk/index.php/a-short-history-of-nearly-everything/

Ik zou het vooral met hem willen hebben over zijn levensfilosofie.

  • “WASBAR” rijmt op…

ONTSPANBAAR !