WASBAR Kortrijk

Voor de was en de plas, een frisse pint, een lekkere smoothie, een pistolets of een lekkere wafel kan je vanaf 6 juni nu ook terecht in Kortrijk. Wij start- ten anderhalf jaar geleden met WASBAR in Gent en dit werd een succes. Nog geen jaar later openden we onze tweede vestiging aan het Antwerpse Zuid. De logische volgende stap was om er ook eentje in West-Vlaanderen te openen! In WASBAR Kortrijk was, drink, eet en vouw je bij een lekkere koffie en in gezelschap van je vrienden.

In Kortrijk kozen we voor “K in Kortrijk”: een bruisend hart in een bruisende stad. Een knooppunt waar mensen samenkomen die werken, leven, wonen, winkelen, uitgaan en hun vrije tijd beleven. Wil dat net de combinatie zijn waar WASBAR voor staat.

KortrijkWASBAR_KORTRIJK_DRIES_YURI_1 WASBAR_KORTRIJK_DRIES_YURI_5 WASBAR_KORTRIJK_EXT_01 WASBAR_KORTRIJK_INT_01 WASBAR_KORTRIJK_INT_02 WASBAR_KORTRIJK_INT_03 WASBAR_KORTRIJK_INT_DETAIL_1 WASBAR_KORTRIJK_INT_DETAIL_2 WASBAR_KORTRIJK_INT_DETAIL_3 WASBAR_KORTRIJK_INT_DETAIL_4 WASBAR_KORTRIJK_INT_DETAIL_5