WASBarvrouw van de week: EVY VERMEIRE!

Evy Vermeire – WASBAR Antwerpen

 “Spontaniteit brengt gegarandeerd

meer fun in je leven!”

 

 • Naam? Evy Vermeire
 • Leeftijd? 22 jaar
 • Wonende te? Antwerpen, net om de hoek van WASBAR
 • Beroep / bezigheden naast WASBAR?

Pas afgestudeerd als leerkrachte lager onderwijs.

Mijn passie is musicals. Binnenkort speel ik o.a. een rol in de musical van ‘Ghost’ (www.bso-producties.be/#!ghost/iyufw) in cc Kern te Wilrijk, naar de gelijknamige legendarische film. Ik speel de rol van het gekke medium Oda Mae (rol van Whoopi Goldberg in de film) . Om één of andere reden word ik steeds gecast voor de harde & ‘edgy’ rollen, wat meestal wel in schril contrast is met mijn vrolijke & optimistische karakter, maar dat maakt het net zo boeiend ook. Iemand totaal anders spelen dan wie je zelf bent is het leukste om te doen, het is een beetje uit jezelf springen.

 • Welke WASBAR? WASBAR Antwerpen
 • Hoe lang werk je bij WASBAR? 3 maanden
 • Waarom zou je iedereen aanraden om naar WASBAR te komen?

Uiteraard voor mijn vrolijke bediening, maar toch ook omdat het een origineel en leuk concept is. Als je komt bestel dan vooral de koffie bij mij, want ik maak hem het lekkerst. Geheime techniek die ik aan niemand verklap!

 • Favoriete gerecht/drank bij WASBAR?

De famous ‘WASBAR wafels’! Vooral omdat je er zelf de toppings kan opdoen, wat het extra fun maakt!

 • Slogan voor het leven?

Leef steeds volgens je hart!! Spontaniteit brengt gegarandeerd meer lol & plezier in het leven. Sommige mensen denken té hard na over alles.

 • Strafste verhaal bij WASBAR?

Ooit speelde ik spontaan een stukje van Ludovico Einaudi op de piano in WASBAR , iedereen werd toen hééél stil. Een echt kippenvel moment! Onze piano hier is mijn persoonlijke lieveling en Ik spoor iedereen bij deze aan om meer zo’n magische momenten te komen brengen op onze piano!

 • Wie krijgt van jou een gratis koffie mocht hij ooit een bezoekje brengen aan WASBAR? Waarom?

Mijn mama komt elke week langs voor een koffie en dat is voor mij het leukste bezoek! Ik maak dan steeds een cappuccino WASBARmet marshmallows, met veel liefde uiteraard.

 • “WASBAR” rijmt op…

Lang houdbaar

 

IMG_1033IMG_1030IMG_1013