Menu Sluit menu

Emma Bale wordt het nieuwe gezicht van WASBAR!

22 december 2021

Trrrrrrrromgeroffel... We have big news: zangeres en stijlicoon Emma Bale wordt het nieuwe gezicht bij WASBAR! 

Emma Bale x WASBAR

Trrrrrrrromgeroffel... We have big news: zangeres en stijlicoon Emma Bale wordt het nieuwe gezicht bij WASBAR! 
En of we mega hard uitkijken naar deze match-made-in-heaven. Emma is reeds lange tijd vaste klant bij WASBAR en dus leek het ons gewoon een super idee om haar mee op te nemen in de WASBAR-familie. De volgende jaren gaan we creatief samenwerken met Emma rond nieuwe projecten. En wie weet? Samen gewoon nog enkele zalige nieuwe dishes op de menukaart droppen. Why not?

 Welcome  on board, Emma! 

WASBAR x EMMA

Vanwaar de klik met WASBAR, Emma?

Toen ik jonger was ging ik al geregeld naar WASBAR omdat ik van de jonge sfeer houd die er hangt. De eerste die ik leerde kennen was in Gent, waar ik uren met m’n vriendinnen koffietjes dronk en bijpraatte. Het ontstaan van WASBAR spreekt me enorm aan : 2 vrienden die ondervonden dat de was doen ettelijke tijd kan duren beslisten daar verandering in te brengen en de mogelijkheid te bieden om intussen wat te eten en te drinken, vrienden te zien zien, te studeren, te werken. Ik hou  van dat innovatieve, daar herken ik mezelf ook heel hard in. Bovendien is er een WASBAR vlakbij waar ik woon in Antwerpen en heb ik geen droogkast, reden te meer dus! 


Waar staat het merk WASBAR voor volgens jou?

WASBAR heeft een ‘sterke en vooruitstrevende jongeren’ vibe, dat is de doelgroep en daar sluit ook ik me helemaal bij aan. Bovendien lijkt het me gewoon ideaal om daar als student je was te kunnen doen of zoals in mijn geval voor het werk bezig te zijn, iets lekkers te eten en even samen te kunnen komen met je vrienden. 


Waar zie je jouw rol bij WASBAR? 

Ik zou de stem van de jongeren willen zijn in het team. Nog meer focus leggen op meer en volwaardigere vegan en vegetarische gerechten, het ontbijt uitbreiden met dingen die ik zelf graag zou eten in de ochtend zoals havermoutbowls, smoothiebowls,.. dat soort dingen. 


Wat is je favoriete WASBAR  food combo?

Dan ga ik volledig voor de limonade munt & limoen, de Viva Las Vegan Bagel Burger en een matcha latte en carrot cake om mee af te sluiten.


Ben je zelf bewust met eten bezig in het dagelijkse leven?

Ik ben daar zeker mee bezig. Wat niet wil zeggen dat ik constant op elke calorie let, maar ik vind het vooral belangrijk om voedzaam te eten, zodat mijn lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om optimaal te presteren.  Ik hou ook enorm van koken, ook al loop ik er niet mee te koop op sociale media. Tenzij over m’n carrotcake, want die is gewoon ook echt uitzonderlijk goed. Daarnaast maak ik heel erg graag soepen, slaatjes en experimenteer ik graag met allerlei vleesvervangers.


Vind je het belangrijk om gezond te eten wanneer je op tournee bent?

Zeker. Dat is de moment dat ik echt extreem streng ben voor mezelf, ook wat m’n voeding betreft dus. Je weet ook niet altijd wat je voorgeschoteld gaat krijgen op tour, daarom probeer ik alvast voldoende volwaardig te eten thuis en neem ik er dan ook echt m’n tijd voor. Voor een show lukt het me meestal niet om te eten, de stress bezorgt me snel enorme krampen, en dan zijn veeel groenten, soep en evenwichtige voeding altijd de oplossing. 


Gaan we Emma nu vaker kunnen spotten bij WASBAR? Is er nog tijd tussen alle optredens door?

Zeker, zoals ik eerder al zei heb ik geen droogkast en de was moet ook gebeuren, dus ik ga zeker van de gelegenheid gebruik maken om dat dan telkens bij de place to be te doen! Zo kan ik dan meteen ook de nieuwigheden uitproberen!


Welk nummer uit je eerste album “Retrospect” heeft het hoogste WASBAR ‘gehalte’?

Dan denk ik aan ‘Amsterdam’, omdat die song voor mij een enorm hoog ’roadtrip met vrienden’ of ‘zalige zomerdagen in een park’ gehalte heeft, en die positieve vibes ervaar ik ook bij WASBAR , waar mensen hun ding doen met of zonder vrienden en gaan voor waar hun hart sneller door klopt! 


En tenslotte dé hamvraag… doet Emma de was zelf? En ga je die dan voortaan bij WASBAR doen?

WEES MAAR ZEKER VAN YES!!! Wel gratis dan hé? Toch?