Menu Sluit menu

OPENING WASBAR HASSELT

14 februari 2020

Tijd om nog eens te knallen met een nieuwtje van formaat! Jawel, WASBAR komt naar Limburg! En wel naar de koningin der Limburgse steden: Hasselt!

WB Hasselt

Tijd om nog eens te knallen met een nieuwtje van formaat! Jawel, WASBAR komt naar Limburg! En wel naar de koningin der Limburgse steden; Hasselt!

De Grote Markt wordt momenteel heraangelegd en uitgebreid en wanneer deze klaar is zal ook WASBAR zijn intrek nemen in het pand van het vroegere "Plazza" pizza restaurant. We gaan er uiteraard geen pizza's bakken maar wel onze beroemde Bagel Burgers, bagels, salades, pancakes, Wwaffles Deluxe, brunches en zoveel meer. En als je dat wil kan je er uiteraard zoals vanouds je wasje draaien: niks moet, alles mag!

Onze nieuwste baby zal 2 verdiepingen hebben met een 100-tal zitplaatsen inclusief een aantal superknusse lounge hoekjes en daarbovenop een gezellig terras op de Grote Markt. Zo kan je binnenkort de lange zomeravonden verwelkomen met één van onze huisgemaakte limonades of cocktails. Wist je trouwens dat we voor Hasselt uitpakken met een gloednieuw WASBAR design, in exclusieve première dus!

De officiële openingsdatum? We mikken op 3 april als alles volgens plan verloopt! Kom regelmatig even checken op onze website voor de laatste updates!

Tot binnenkort in Hasselt?