Menu Sluit menu

WASBAR Brussel & Antwerpen Keyserlei

20 januari 2021

Een dubbele primeur! WASBAR opent binnenkort niet één maar twee nieuwe restaurants. We presenteren jullie de allereerste WASBAR in Brussel én bovenop ook een nieuwe WASBAR op de Keyserlei in Antwerpen.

WASBAR Brussel

Zet je schrap want we pakken uit met dubbel nieuws van formaat!

De eerste grote klepper: binnenkort openen we  de allereerste WASBAR in jawel...  onze prachtige hoofdstad Brussel! Vlakbij de Beurs, in de Henri Mausstraat 45 zal je binnenkort ook kunnen genieten van onze beroemde Bagel Burgers met aardappelwafeltjes en truffelmayo. Het nieuwe restaurant zal maar liefst 130 zitplaatsen hebben. Uiteraard zal je ook je wasje kunnen draaien in één van de 10 wasmachines en droogkasten. De officiële openingsdatum is alvast 1 april! Nog even nagelbijten dus! 

Goed nieuws voor de Brusselaars, maar we hebben nog meer spetters en vonken... Ook in Antwerpen openen we binnenkort - je leest het goed- de vierde WASBAR! Dit keer hebben we onze zinnen gezet op de Keyserlei. Op de hoek naast "Australian Ice Cream" zal je ons reeds vanaf 8 maart kunnen vinden voor je take away bestelling. Eens het restaurant geopend, zal er plek zijn voor 70 personen, mét extra terras voor de zonnige zomerdagen. Feest!

Hou dus zeker deze pagina en onze Facebook of Instagram pages in het oog voor alle updates.