Menu Sluit menu

WASBAR Klant van de maand: BERENICE DARTEVELLE

31 mei 2019

WASBAR is mijn ‘guilty’ routine geworden!

  • Naam – Leeftijd – Woont – Werkt als

Bérénice Dartevelle – 30 jaar – Brussel – Marketeer bij BONGO

  • Welke WASBAR?

WASBAR Antwerpen -Zuid

  • Hobby’s?

“Lindy Hop” dansen, een energieke afgeleide van het swingdansen. Het is een zéér leuke dans om zelf te doen maar ook om naar te kijken. En vooral: je wordt er zeer vrolijk van want iedereen die Lindy Hop danst is opgewekt en zet zijn grootste smile op. Ik zou het iedereen aanraden, bovendien is het zeer toegankelijk, ook voor wie geen danservaring heeft. Misschien een leuk idee om eens een Lindy Hop feestje te organiseren bij WASBAR in de toekomst?

  • Waarom bij WASBAR?

Ik kom praktisch elke week bij WASBAR, -kijkt schuldig- het is mijn ‘guilty’ routine geworden. Het ligt net achter de hoek bij mijn werk en het is daarom de uitgelezen plek om even te ontsnappen aan de drukte en even te ontspannen en het hoofd leeg te maken.. Zo zijn de batterijen meteen opgeladen om er weer tegenaan te gaan. Enneuh..  -lacht en fluistert –om even te ontsnappen aan de collega’s ook .. Soms is dat echt wel nodig!

Af en toe vallen de collega’s hier trouwens ook binnen, ze komen dan een spelletje dobbelen of zelfs “Netflixen”. Zie: dat vind ik nu zó cool aan WASBAR: je kan hier gewoon je ding doen zonder je te schamen.. Thuisvoelen!

  • Favoriete gerecht/drank bij WASBAR?

Ik ben fan van de Matcha Latte! De combinatie van gezonde Matcha thee met sojamelk maakt het een ideaal drankje bij een “chill”-momentje. Dan zet ik even mijn koptelefoon op en droom ik even weg bij een song van Angèle (tip: “Balance ton Quoi “https://www.youtube.com/watch?v=3zCCGvyhRt0). Of als mijn buik rammelt ga ik voor de Bagel Burger “Lucien le Parisien”. De aardappelwafeltjes met truffelmayo zijn goddelijk!

  • Met wie zou je ooit een koffie en grondige babbel hebben bij WASBAR?

Greta Thunberg, toch wel het fenomeen van dit moment vind ik. Ze is pas 16 en internationaal nu al dé held van de klimaatprotesten. Ik vind het fantastisch om te zien hoeveel jonge mensen iets proberen in beweging te brengen om de toekomst van onze aarde te verzekeren en zij is toch wel de spreekbuis voor deze generatie. Zelf heb ik geen wagen en probeer ik ook wat milieubewuster te leven.

Mocht ik hier met haar samenzitten dan zou ik haar helemaal uitvragen over haar toekomstvisie. Ik zou peilen naar haar ideeën, plannen, opinie.. het zou dus wel een zéér lange dag kunnen worden met zéér veel lattes.. -lacht-

  • “WASBAR” rijmt op…

HERHALINGSGEVAAR !

klant van de week