Menu Sluit menu

WASBAR Klanten van de maand: PAULIEN EN INE

12 juni 2019

Paulien en Ine zijn 2 vriendinnen voor wie multitasken dagelijkse kost is. Studeren, een wasje doen én ondertussen gezellig bijpraten? Dat doen ze bij WASBAR!

Kl1
  • Naam – Leeftijd – Woont – Werkt als

Paulien – 21 jaar – Knokke – student Toegepaste taalkunde

Ine – 24 jaar – Gent – student Master Gender en Diversiteit

  • Welke WASBAR:

Ine: “Als echte Gentenaar kies ik natuurlijk voor WASBAR Gent Korenmarkt”

Paulien: “Ik moet toegeven dat dit mijn eerste keer in WASBAR is!”

  • Waarom bij WASBAR?

Paulien: “Via study360 zag ik dat je kon studeren bij WASBAR. Aangezien ik op kot in Antwerpen zit is dit dé perfecte oplossing om mijn was te doen terwijl ik rustig kan verder studeren. Deze ochtend heb ik dus al mijn was in een trekrugzak gestoken en ben ik vertrokken om een dagje te studeren bij  WASBAR. Tot mijn grote verbazing kan je hier zelfs Ecover wasproducten gebruiken! Ik denk dat je mij hier nog veel gaat zien deze examenperiode. Misschien koop ik dan wel zo een linnen WASBAR waszak zodat ik mijn was in stijl kan meebrengen ?

Ine: “Ik woon in Gent dus ik ken WASBAR al redelijk lang. Nu ik in Antwerpen studeer is het ideaal om ook hier te genieten van een cappuccino WASBAR tijdens mijn studiepauzes. Het valt me op dat de sfeer die hier hangt dezelfde is als WASBAR Gent: huiselijk en relaxt!”

  • Hobby’s?

Ine: “ Ik ben bestuurslid bij Doof & Jong Vlaanderen. Doof & Jong profileert zich als een steunpunt voor alle jeugdorganisaties die werken met dove, slechthorende en gebarentalige kinderen en jongeren. Daarnaast heeft Doof & Jong als taak het organiseren van sociale, culturele en politieke activiteiten voor kinderen en jongeren. Misschien organiseren we in de toekomst wel eens een uitstap naar WASBAR!”

Paulien: “Ik speel toneel, teken en als ik nog een gaatje heb ik mijn veel te drukke agenda ga ik nog naar de fitness.”

  • Slogan voor het leven?

Paulien: “The only way is through. Soms kan het leven tegen zitten, maar je moét er door! In the end komt alles altijd goed.”

Ine: “Daar ben ik volledig mee eens! Geniet van het leven en alles komt goed.”

 

Klant Van de week

 

Klant 3

 

Klant 2